neděle 20. července 2014

Knižní týden #3

Knižní týden #3
Další prázdninový týden je za námi a tak Vás čeká další knižní týden! V tomto týdnu bude souhrn knih které jsem za daný týden přečetla, dočetla nebo rozečetla. Dám sem i počet stránek, tak jsem zvědavá kolik to bude.
První kniha, kterou jsem přečetla je Hostitel od Stephenie Meyer. Recenzi už mám z části hotovou a přidám
ji zítra. Tato kniha, je naprosto boží. Má 552 stran a já ji přečetla asi za.. tři dny? To je (podle mě) docela dobrý výkon. Včera jsem se koukala na film a mám v něj smíšené pocity. Zároveň se mi strašně líbil kvůli příběhu a to zpracování přece jen nebylo špatné, ale přišlo mi, že tam vynechali až moc scén a některé postavy zahynuly tak nějak zbytečně, když v knížce přežili.

Druhou knihu Potopa od Stephena Baxtera, jsem rozečetla a jsem zatím na straně 53. Knížka mě zatím zase tak moc nebaví, ale kvůli 50 stránkám ještě nemůžu soudit nebo tak něco. Knížka má celkem 456 stran což je poměrně dost. Doufám, že ji příští týden dočtu :-D
A třetí, poslední knihu - Dárce od Lois Lowryové jsem také rozečetla a jsem zatím na straně 25 (ano to je velmi malé číslo). Zatím je to dobrá kniha a líbí se mi způsob psaní, tak snad bude tak dobrá i nadále. Knížka je docela krátká asi 200 stran a tak ji snad přečtu rychle. Jediné co se mi na knížce zatím moc nelíbí je obálka. Knížka mi připadá jako 100 let stará :-D
Po sečtení je to tedy 630 stran (doufám že jsem se nepřepočítala). 630 za jeden týden... to není tak špatné nemyslíte? Jak rychle čtete Vy? :)
Doufám, že se Vám knižní týden číslo 3 líbil a že čtete jako o život! Jinak přeji krásný nedělní večer :)

2 komentáře:

  1. Souhlasim, Hostitel je uzasny! A film je fajn, nezkazili pribeh, ale taky mi tam spousta veci chybela ! :)

    OdpovědětVymazat

Jsem obyčejná holka, co nadskakuje radostí z každého vašeho komentáře. Uděláš mi radost? :)