neděle 6. července 2014

Čtecí plány na léto

Vím, že už jsem to vlastně prošvihla, ale rozhodla jsem se udělat si čtecí plány na léto. Dnes je 6. července a tak vám sem napíšu i knížky, které už jsem za léto přečetla nebo je právě čtu. Tak jdeme na to! Tohle léto, toho mám celkem hodně a nevím jestli mi můj plán vyjde, ale budu se snažit!
Knížka č. 1 - VŠECHNY BARVY ZEMĚ - 3. díl série Galaxie od Beth Revis. Tuto knížku už jsem o prázdninách přečetla, možná jste si všimli recenze na celou sérii. Recenze zde
Nakladatelství: CooBoo
Knížka č. 2 - Bílý kůň od Alex Adams. Tuhle knížku už čtu a moc se mi líbí. Knížka je post-apokalyptická a velmi dobře napsaná. Jakmile ji dočtu, můžete se těšit na recenzi.
Nakladatelství: Domino

Knížka č. 3 - Chvíle před koncem od Lauren Oliver, kterou mám už také rozečtenou. Od autorky už jsem četla sérii Delirium, na kterou ještě dnes udělám recenzi a knížku Panika bych si od ní taky chtěla přečíst. Zatím mě knížka baví a doufám že to tak zůstane. U této knížky se také v blízké době těšte na recenzi!
Nakladatelství: CooBoo
Knížka č. 4 - Hostitel od Stephenie Meyer. Knížku mám půjčenou z knihovny a chtěla bych ji začít číst už příští týden. Celkem mě štve, že jsem neodolala a koukla se asi pře půl rokem na film. Ale snad to nebude problém a  knížka se mi bude líbit o to víc. Od knížky totiž očekávám hodně :)
Nakladatelství: Tatran
Knížka č. 5 - Potopa od Stephena Baxtera. Od tohoto spisovatele jsem zatím nic nečetla i když knih má spoustu. Knížka je docela tlustá (ale zase né tak jako Hostitel) má přes 400 stránek, přesně 456. Na knížku jsou celkem dobré ohlasy a tak se na ní moc těším :)
Nakladatelství: BB/art
Knížka č. 6 - Poslední píseň od Nicholase Sprakse. Myslím že film i knížku Poslední píseň všichni znáte. Film byl úžasný a tak jsem se rozhodla (po dlouhé době, dávno po filmu :)) že si přečtu i knížku.
Nakladatelství: Ikar
Knížka č. 7 - A už předposlední knížka! Dárce od Lois Lowry. Tuto knížku četla moje kamarádka a moc se jí líbila. A tak jsem si řekla že si jí taky přečtu! Odkaz na její blog :)
I na Databázi knih má hodně vysoké hodnocení, takže bude určitě dobrá ;) A slyšela jsem že prý bude i film!
Nakladatelství: Argo
Knížka č. 8 - A také poslední knížka, kterou bych chtěla za prázdniny stihnout přečíst.... Potrhaná křídla od Ruty Sebetys! Od této autorky už si chci přečíst V šedých tónech. Na Potrhaná křídla je hodně kladných recenzí a prostě že je super a tak. moc se na ní těším! Hodnocení má dokonce vyšší než např. Dárce.
Nakladatelství: CooBoo




Tak chcete si třeba přečíst nějakou stejnou knihu jako já? nebo už jste nějakou ze seznamu četla nebo si chcete přečíst? Klidně napište do komentáře budu moc ráda! :)

4 komentáře:

  1. Chtěla bych si přečíst ty potrhaná křídla a hostitele (ale trochu mě odrazuje tloušťka knížky :D ) a ještě několik dalších :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně lidí odrazuje tloušťka Hostitele. Ale od těch co ho četli jsem slyšela jenom dobré ohlasy a že knížku "slupli" za 2-3 dny. Až nějakou knížku přečteš klidně napiš jak se ti líbila!

      Vymazat
  2. Dárce jsem nedávno dočetla a je jedním slovem skvělý, rozhodně doporučuju :) Recenzi se teprve chystám zveřejnit :) 'Hostitel také není špatný - i když nemám ráda Stmívání, Hostitel se mi vážně moc líbil!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tyto dvě knížky se těším možná nejvíc z celého seznamu. Anotace jsou super a na obě knížky jsem slyšela tolik kladných ohlasů, že nejde se na ně netěšit :-)

      Vymazat

Jsem obyčejná holka, co nadskakuje radostí z každého vašeho komentáře. Uděláš mi radost? :)