čtvrtek 25. června 2015

Svůdné bylo nebylo

Dnes vám povím pohádku.
Byla nebyla jedna krásná a neodolatelná (nesmějte se!) Terezka. Její otec, král Jelimán znal každého v jejich skromném domečku (že jich tam ale bylo). Ovšem o jedné Terezčině dovednosti neměl ani tušení. Dokázala totiž něco nevídaného. Protože ačkoliv má doma 12 knížek z knihovny a v její soukromé knihovničce se skví nádherné nepřečtené kousky, ona četla knížku na telefonu. A víte proč? Protože si jednoho ošklivého dne zapomněla doma knížku, zrovna když musela hodinu sedět a čekat. A tak si řekla: "Proč já utrápená bych měla celých 3 600 sekund čekat a nic nedělat?" A v tu chvíli ji to trklo! "Vždyť já mám knížku v mobilu!" A tak se stalo, že Terezka nestihla přečíst knížku z knihovny a musela ji vrátit nepřečtenou. Zazvonil konec a pohádky je zvonec!
 -Meme z dílny Kath
Cílem tohoto meme, je zveřejnit první větu z knihy, kterou právě čtete.

Svůdné zlo
Název: Svůdné zlo
Originální název: The sweet evilAutor: Wendy HigginsPočet stran: 413Nakladatelství: Albatros Media - CooBoo
První věta prologu: Novorozeně se rozplakalo.
První věta: Když jsme stáli ve frontě na koncert, stahovala jsem si džínovou sukni a snažila se nepohrávat si s ramínky topu.
Jak jste si užili dnešní den? Přihlaste se, kdo dostane vysvědčení už zítra a kdo až příští týden? My končíme už zítra :P


1 komentář:

  1. Knihu mám doma, čítala som ju, ale tento prvý diel trilógie ma až tak neoslovil, skôr pokračovanie :-)

    OdpovědětVymazat

Jsem obyčejná holka, co nadskakuje radostí z každého vašeho komentáře. Uděláš mi radost? :)