sobota 28. března 2015

Tak trochu unboxing - Nákup v Dobrovském

Ahoj!
Jak jste si mohli všimnout v minulém článku jsem psala, že si dneska jdu koupit nějaké (3) knížky do Dobrovského. Strašně jsem se těšila, protože si přeci jen nekupuji knížky každý den a už se to muselo několikrát odložit. A spáchala to se mnou jedna úžasná blogerka a kamarádka WeRonnie z božího blogu Story of one dreamer. Možná jste to zaregistrovali, možná ne, ale na Slevomatu byla k mání sleva 25 % právě do Dobrovského, tak proč toho nevyužít že? :)
Stylová taška z Dobrovského. Líbí se vám jejich tašky? :D
Možná...opravdu možná už někdo pozná? :D
P.S. té účtenky si nevšímejte.
Teď už asi pozná většina. Budu pořádně kreativní!
 .
.
.
.
.
.
.

Tak, kdo poznal?
A kdo četl Čtyřku? A kdo je také kreativní? :)
Dlouho jsem váhala, jestli si mám koupit Destrukční deník. No, má zvědavost nakonec zvítězila. A Tohle není kniha už byla jasná volba, co kdyby se Destrukčnímu deníku stýskalo? :O A Čtyřku už chci od doby co vyšla, ale až teď jsem se odhodlala si ji koupit. Jak to s nimi máte vy?
Šťastná a najedená (což je u ní výjimečný stav)
Teri

22 komentářů:

  1. Čtyřku jsem četla, fajn novela.
    Destrukční deník mám doma je super! Naopak Tohle není kniha mne moc neláká.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Destrukční deník jsem hned poznala, taky jsem si ho koupila v Dobrovským se slevou :D Ale mám ho v angličtině, protože v angličtině jsem ho objevila a česky pro mě nějak ztratil kouzlo. Zatím jsem toho v něm moc nenapáchala, akorát jsem kreslila čáru v autě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se v Dobrovském ptala a neměli ho v angličtině O.o :D

      Vymazat
  3. Čtyřku jsem četla. Knížka se mi moc líbila, protože Tobiase miluju ♥ A celkem jsem zvědavá na Tohle není kniha. Musím se na to v knihkupectví podívat.

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. Síce kreativitu mám rada, ale tamtie dve knihy absolútne neuznávam. Sú to zbytočne vyhodené peniaze a v robote si to pýtajú hlavne 10 ročné deti. Tá kniha ich zrejme nenaučí, že knihy si treba vážiť. Trhať z nich listy alebo lepiť do nich žuvačky mi príde ako totálna somarina. Zrejme starnem ale neuznávam to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že když si to koupí 10leté dítě, asi se pozastaví nad tím co tedy smí a nesmí dělat. Ale myslím si, že pro některé, jako jsem třeba já a knihy si váží tak, že ji nesmí ani malinko ohnout je toto příjemné. To povznesení se nad to a udělat něco "špatného". Tyto knihy mají vždy dobrou a špatnou stránku a každý to bere jinak :)

      Vymazat
    2. Mne osobne by to bolo ľúto takto zdevastovať ale tak je samozrejme iné, že keď to berieš takto, že spravíš tej knihe niečo "škaredé" lebo knihy si vlastne vážiš. Ale inak pokiaľ dobre viem, ten denník bol určený chalanom. Je to vlastne taký presný opak na tie babské denníky a kamarátničky. Ale u nás to kupujú samé baby :D

      Vymazat
    3. Právě kvůli tomu že by mi ho bylo líto jsem s koupí tak otálela. Ale když jsem slintala nad každým příspěvkem s ním, řekla jsem si, že si ho koupím. O tom že byl určeným klukům ani nevím, ale je pravda, že u nás ho kupují hlavně holky :D

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuji, už se těším, až je začnu plnit a číst :)

      Vymazat
  6. Tedy, Destrukční deník ti strašně moc závidím, doufám, že bude spousta updatů s fotkami, ty mě vždy moc baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě uvidím jestli budu fotit, ale myslím, že se budu chtít podělit :D

      Vymazat
  7. téda... tak to je super... sleva se vždycky hodí :)) a knihu Tohle není kniha si chci také koupit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluji slevy! ...i když kdo ne? :D Tak snad ji koupíš :)

      Vymazat
  8. Skvělé úlovky! Poznala jsem všechny,i když doma mám jenom Destrukční deník. Tohle není kniha si pořídím jenom v případě, že Destrukční deník opravdu dokončím. A Čtyřku jsem četla v originále a moc se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už se na Čtyřku těším! Tak ať ho brzy dokončíš :)

      Vymazat
  9. ha poznala jsem! tohle neni kniha mam taky ale dd jsem jeste neporidila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi dobrá! :D Viděla jsem tvůj instagramácký příspěvek na Tohle není kniha :D

      Vymazat
  10. Čtyřku ti závidím, jelikož bych si jej také moc ráda přečetla. Destrukční deník mám doma a myslím, že jsem se v něm našla, plnění úkolů mě prostě nepřestane bavit !
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel dneska nebyl moc čas, takže jsem se do DD ještě nepustila a předpokládám, že ještě po, út a stř se do něj ani moc nepustím. Doufám, že mě také bude bavit! :)

      Vymazat

Jsem obyčejná holka, co nadskakuje radostí z každého vašeho komentáře. Uděláš mi radost? :)