sobota 9. května 2015

Poznej knížku podle anotace

Ahoj! 
Dneska bude asi článkový maraton, mám strašnou chuť psát! Doufám, že mi to chvíli vydrží :D Ještě můžete očekávat takovou mini recenzi na Čtyřku a zítra ještě něco přidám :) 
Jsem zvědavá kolik z vás toto uhodne, protože si myslím, že je to celkem jednoduché :)
Dokonce byl podle knížky i natočen film.

Pár pravidel :)
- Nehledej na googlu (ani ničem takovém)
- Hledej ve své paměti ;)
- Do komentáře napiš odpověď (ale nenech se jimi ovlivnit, ne všechny musejí být dobře)
- Měj dobré svědomí
- Buď šťastný, že jsi na to přišel! 0:)
Ještě bych vám chtěla napsat, že u tohoto příspěvku vždy moderuji komentáře a přidávám je až po nějaké době, aby to bylo trochu napínavější, tak se neděste toho, že se váš komentář nezobrazí hned.

AnotaceEthan žije v městečku Gatlin v Jižní Karolíně celý život, stejně jako celé generace jeho rodiny. A jedno ví bezpečně – tady se nikdy nic nemění, nikdy se nic neděje. Pak se však objeví Lena Duchannesová a najednou není nic takové, jako bylo dřív. Ethan postupně zjišťuje, že výstřední, zvláštní, nešťastná a nesmírně přitažlivá Lena je z rodiny mocných Zaklínačů a o jejích šestnáctých narozeninách na ni má dopadnout kletba – kletba, která ohrožuje její život. Lenu a Ethana však k sobě váže hlubší pouto, než kterýkoli z nich tuší, a Ethan je možná Leninou jedinou nadějí.

2 komentáře:

  1. Nádherné bytosti, samozrejme :)) Knihu momentálne čítam, a film patrí k mojim obľúbeným, čiže to bolo pre mňa ľahké :))

    OdpovědětVymazat

Jsem obyčejná holka, co nadskakuje radostí z každého vašeho komentáře. Uděláš mi radost? :)